Spoštovani,


v tem prispevku boste izvedeli, katere podatke mi shranjujemo pri vašem obisku na naši spletni strani in kako se ti podatki uporabljajo.


Iz tehničnih razlogov se

 

  • naslov IP-ja poizvedujočega računalnika,
  • zahteva stranke,
  • koda http za odgovor,
  • datum in čas dostopa,
  • spletna stran, ki vas poveže na našo stran,
  • prenesena količina podatkov,
  • informacije o brskalnikih, ki jih uporabljate,
  • informacije o sistemu, ki ga uporabljate,


shranijo v dnevniške datoteke. Datotek ne posredujemo tretjim osebam. V kolikor datoteke tehnično niso (več) potrebne, služijo zgolj v statistične namene in so anonimne. Po statistični obdelavi se te datoteke izbrišejo.

Osebni podatki se uporabljajo le v primeru, če nam jih posredujete sami npr. v okviru registracije preko e-pošte ali v okviru naročila. Skupaj z našimi pooblaščenci se zavezujemo, da vaši osebni podatki v nobeni obliki ne bodo posredovani tretjim osebam, razen v primeru dogovora z vami ali po ukazu upravnega organa.

 

Vaše posredovane osebne podatke bomo uporabili le za zagotovitev želenih izdelkov ali storitev oziroma za druge namene, s katerimi soglašate.

 

Imate pravico do informacij o vseh osebnih podatkih, ki so shranjeni pri nas, do pregleda pravilnosti le-teh in do obveščanja, če so po vašem mnenju podatki zastareli ali nepravilni. Dovolj je, da to sporočite na kontaktni naslov, ki je naveden v impresumu.

Pri uporabi osebnih podatkov, s katero soglašate, imate pravico, da soglasje kadarkoli z učinkom v prihodnosti prekličete. Preklic soglasja ima učinek od dneva preklica naprej. Dovolj je, da to sporočite na kontaktni naslov, ki je naveden v impresumu.

 

Podatki se ne obdelujejo v tretjih državah izven EU.

 

Zaradi nenehnega razvoja interneta je občasno potrebna prilagoditev naše izjave o varstvu podatkov. Pridržujemo si pravico do sprememb.

Če imate težave, vprašanja ali pobude nam prosimo pošljite obvestilo na kontaktni naslove naveden v impresumu.

 

Veselimo se vašega obiska!

 

Vaša HOFER FOTO servis

 

08.2012

HOFER FOTO
HOFER FOTO